23/6/11

Esports

.

Héctor Moreno vol barallar al Reial Madrid i el Barcelona
El nou central de l'Espanyol confia que, malgrat el poder de merengues i culers, els de Mauricio Pochettino lluitaran per aconseguir llocs europeus



Publicat a Récord.com per la seva redacció. Foto Ciro Gutiérrez.
Dijous 23 juny 2011


(Redacció de Rècord). L'Espanyol de Barcelona, conjunt que sempre s'ha caracteritzat per ser dels que lluiten llocs importants dins de la Lliga, té en Héctor Moreno a un jugador amb molt futur, i que a més, ja té experiència europea, tant a la UEFA Champions League com a l'Europa League, de manera que buscarà mantenir la mateixa línia de cara a la temporada 2011-2012.

El defensa central, Campió amb Mèxic a la Copa del Món Sub-17 Perú 2005, arriba per cinc anys al quadre periquito des del Alkmaar Zanstreek (AZ) holandès amb la illusion de fer bé les coses i de col.laborar per aconseguir els llocs europeus que tant anhela l'afició de Cornellà El-Prat, a més de lluitar pam a pam amb el Reial Madrid i el Barcelona.

"S'ha de lluitar per entrar a Europa. Després Madrid i Barça ha d'estar l'Espanyol. Sé que la Lliga la dominen aquests dos equips pel seu poder econòmic, però haurem d'anar a guanyar i ser ambiciosos", va comentar Moreno Herrera, de 23 anys , per al diari espanyol AS.

Els mitjans espanyols esperen que Moreno mostri un bon nivell en la seva primera campanya a Espanya, i fins i tot, seguiu els passos de Rafael Márquez.

El rotatiu AS aprofundeix sobre la contractació i el nomena com el futur líder de la defensa de Pochettino i revela que el mundialista a Sud-àfrica 2010 li va contestar el telèfon després de 18 intents, mentre que el defensa mostra la seva il.lusió per arribar al futbol espanyol.

"Des del primer moment tenia l'esperança i el convenciment que la negociació arribaria a bon port. Cal entendre que no era fàcil que l'AZ em deixés sortir, perquè era un jugador important per a ells i encara em quedaven tres anys de contracte. Ara comença un nou repte ", va afirmar.

Héctor Moreno va debutar amb els Pumas de la UNAM el 2006 i va arribar al Alkmaar Zanstreek l'any següent, amb qui va guanyar una Eredivisie i una Copa holandesa, i es converteix en el tercer mexicà que jugarà amb l'Espanyol, després de l'ex contenció Germán Vila i el davanter Juan Francisco Palencia.

.