15/10/08

Punt final a Guanajato
15/10/2008
La Dansa de la Mort de Verges, que es balla el Dijous Sant en aquest poble de l'Empordà, travessa l'Atlàntic i es presenta com una de les últimes propostes més singulars del programa català al Cervantino, el Festival d'Arts Escèniques que se celebra aquests dies a Mèxic. Un ball que ha causat expectació entre un públic acostumat a un tractament cultural de la mort ben diferent.
Per veure el vídeo fes clik en l'enllaç.

10/10/2008
El president de la Generalitat vol aprofitar la presència de Catalunya al festival cultural de Guanajuato per intensificar les relacions comercials amb Mèxic. Per això, Montilla ha signat un conveni de col·laboració.

Per veure el vídeo fes clik en l'enllaç.


Montilla i Carod es reuneixen amb Calderón
10/10/2008
La Generalitat vol obrir l'any que ve una nova delegació exterior a Ciutat de Mèxic. Serà la cinquena després de les de París, Londres, Berlín -que ja funcionen- i la de Nova York, que ho farà al gener. N'han parlat avui el president mexicà, Felipe Calderón, el president José Montilla i el vicepresident Carod-Rovira en l'última jornada dels tres dies de visita oficial al país llatinoamericà.

Per veure el vídeo fes clik en l'enllaç.

Serrat, ambaixador del Cervantino
09/10/2008
La participació catalana al Festival Internacional Cervantino de Guanajuato, a Mèxic, ha disposat d'un primer ambaixador que, abans d'actuar, ja tenia el públic guanyat. Joan Manuel Serrat és el primer de la llarga nòmina d'artistes que fins al 26 d'octubre representaran Catalunya, convidada d'honor aquest any.

Per veure el vídeo fes clik en l'enllaç.

Catalunya al Festival Cervantino
08/10/2008
Catalunya és la convidada d'honor al festival d'arts escèniques d'Iberoamèrica, que comença aquest dimecres a Mèxic. Durant vint dies, el Festival Cervantino oferirà espectacles de música, dansa i teatre catalans que tindran, així, una finestra oberta al món cultural del continent
americà.

Per veure el vídeo fes clik en l'enllaç.

Programa d'actes del Cervantino 2008


Vídeo dels periodistes de Guanajuato


No hay comentarios: