28/3/13

Coses de la vida

Yolanda Ventura,
la nena de “Els Parchis
és portada de la revista Playboy


La catalana, radicada a Mèxic, va sorprendre amb la seva inesperada nova actuació com a Conilleta de la revista Playboy.

Yolanda Ventura és aquella nena sempre vestida de groc que encantava amb la seva picardia en el grup espanyol de música “Els Parxí”s. Però, com és natural, la nena va créixer i avui sorprèn amb un destapi que la col·loca a la portada de la revista Playboy de Mèxic, ciutat on està radicada. 

Fa més de 30 anys Yolanda Ventura-nascuda a Barcelona-era una de les nenes més populars d'Espanya i Llatinoamèrica. La nena vestida de groc del grup Parxís venia milions de discos amb els seus companys Tino, Gemma, David i Oscar. 

La catalana, que el 21 d'octubre complirà 45 anys, torna a la palestra per mostrar la seva figura, amb un sensual cotilla groc i amb les seves orelles de conilleta del mateix color.
La imatge de Yolanda a la tapa de la popular revista per a homes sorprendre gratament als ja no tan joves admiradors de Parxís.
Després de la seva sortida del grup, Yolanda Ventura es va mudar a la capital mexicana per provar sort en el món de la televisió.
Després de la seva incursió en Televisa, Yolanda Ventura participar com a actriu secundària en sèries com "Muchachitas" i "Cor salvatge".

Famosa des dels 10 anys
Yolanda va néixer en un ambient lligat a la música i l'espectacle, ja que és filla d'un conegut músic català, el trompetista Rudy Ventura. Als 10 anys li va arribar la popularitat com a integrant del grup Parchís, que es va formar a Barcelona el 1979 i que seria el grup musical infantil més popular d'Espanya i Hispanoamèrica. Amb Parxís va gravar diversos discos, amb vendes milionàries, va rodar set pel · lícules i va recórrer Espanya i Llatinoamèrica. 

Després de la dissolució del grup el 1985, va deixar en un segon pla la cançó per centrar-se en la seva carrera com a actriu, va ingressar a la cadena mexicana Televisa. Es va establir en aquest país, on poc després va contreure matrimoni amb el també actor Alejandro Aragón, del qual ara està divorciada i és mare d'un fill del mateix nom. 

Actualment manté una relació amb el també actor Odisseu Bichir. És cosina del guionista Joaquim Oristrell. 

Aquella encantadora petita que va passejar el seu talent pels països de parla hispana va créixer, va intentar sort en diverses produccions, va treballar en diverses telenovel·les, però mai va poder transcendir ... fins al número del mes de Playboy.

[Text i fotografía El Tribuno salta]

No hay comentarios: