18/12/11

Segons la premsa...


L'Espanyol planeja realitzar una gira a Mèxic
Els Periquitos han aconseguit expandir les seves fronteres, de manera que esperen projectar l'equip de la millor manera al nostre país






Publicat a Diario Deportivo Record per MARIO VILLAGRAN
Dissabte 17 de desembre del 2011


Per a ningú és sorprenent que els vincles entre el club Espanyol i Mèxic han crescut a passos de gegant en l'últim any, incloent tant les contractacions dels seleccionats asteques Héctor Moreno i Taufic Guarch com el patrocini de l'estat de Quintana Roo, i per això resulta natural per a la institució catalana projectar el pas definitiu per consolidar aquesta aliança.

Es tracta d'un projecte orquestrat per diverses àrees dels anomenats periquitos, incloent màrqueting i comunicació, amb el qual el conjunt dirigit per l'argentí Mauricio Pochettino busca estendre les seves fronteres portant el proper estiu les seves idees i filosofia del futbol fins als estadis mexicans, amb la idea d'aprofitar l'oportunitat i el moment que viu la relació entre l'equip català i el nostre país, començada en anys anteriors amb les contractacions de Francisco Palència i Germán Villa.

"Estem buscant expandir les nostres fronteres i aprofitar la bona relació que hem establert en diversos fronts amb Mèxic durant l'últim any. Tenim la inquietud d'aprofitar l'oportunitat i projectar l'equip de millor manera a Mèxic, per això ens trobem treballant en un projecte per realitzar una gira pel país amb vista al pròxim estiu".

"Ens trobem en la primera fase, que és la de triar les millors opcions i veure les dates oportunes per visitar amb el primer equip el país, i el que pensem és que pot ser per finalitzar la nostra temporada o per realitzar la pretemporada per a l'any següent ", va esmentar a RÈCORD una font del club.

L'objectiu principal és consolidar la relació que el club ha signat amb l'estat de Quintana Rosego com a principal patrocinador a través del futbol, ​​de manera que una de les primeres opcions és aquest estat, igual que la capital del país, trobant-se en una fase de negociació amb diferents clubs mexicans per materialitzar aquest projecte que posaria a l'equip de Barcelona davant els ulls de l'afició mexicana.

"Estem projectant el treball en equip amb l'estat de Quintana Roo i, a partir d'això, començant les negociacions amb diferents equips que podrien estar interessats en enfrontar-se a nosaltres i donar-nos l'oportunitat de presentar davant la seva afició".

"És un treball de gran magnitud que no hem realitzat i per això estem treballant els objectius a detall, buscant afermar i poder estar a l'estiu per Mèxic. Ens agradaria jugar també a la capital i en altres llocs, però a mesura que avanci l'any i les converses amb les esquadres que poguessin estar interessades sabrem la magnitud de la gira i la seva factibilitat ", va finalitzar la font, posant èmfasi en el bon moment en què es troben les relacions entre les dues parts.


No hay comentarios: