22/5/09

Ha estat notícia a la premsa...

Spanair analitza l'oferta d'Air Comet per a llarga distància Barcelona.


Publicat a el Preferente.com. 21/05/09.-
Spanair es troba analitzant en detall una possible aliança en el llarg recorregut amb l'aerolínia Air Comet, davant el desig dels seus nous propietaris de créixer no només en el mercat local i europeu sinó anar més enllà. Segons ha sabut preferente.com, des de fa unes setmanes, l'aerolínia catalana de referència ve estudiant la proposta d'Air Comet de col laborar en els vols transoceànics on la companyia del Grup Marsans es troba molt ben posicionada.

Cal tenir en compte que Spanair no disposa de 'slots' per volar confiteries mar, avantatge de la que sí disposa Air Comet, i que resulta un problema per a la catalana ja que el seu objectiu no són només els vols domèstics i de mig recorregut sinó fer operacions a destins més llunyans.
.

Llocs on vola Air Comet, companyia que té avions preparats no només per a volar a Costa Rica sinó per anar a Àsia ia altres destinacions on els impulsors de la companyia han posat el punt de mira. Actualment, la companyia del Grup Marsans vola des de la terminal 1 de Barajas cap a Bogotà, Buenos Aires, Cancún, Guayaquil, L'Havana, Lima, Quito i Santa Cruz de la Sierra (Bolívia). Així mateix tenia previst iniciar la ruta Madrid-Mèxic DF aquest proper mes de juny, però la grip A ha fet que es retardi fins al 31 de juliol.

No hay comentarios: