1/4/11

Xalapa a Barcelona...

.

Primària i Infantil annexes a la “Benemérita Escuela Normal Veracruzana Enrique C. Rébsamen".
Divendres d'aquesta setmana va arribar la Delegació de Mèxic 2011 formada per 15 alumnes i 5 mestres

Diu la web de l’Escola Octavio Paz de Barcelona:

Esperem impacients!

Com a fruit del nostre ja habitual intercanvi cul-tural, aquesta setmana tindrem l’honor de rebre la visita dels nostres companys mexicans de l’Escola Annexa de Xalapa, Veracruz. Quinze alum-nes i cinc mestres formen la delegació. Els nos-tres convidats seran allotjats per alumnes i mes-tres de la nostra escola i conviuran durant deu dies amb les seves famílies. Quina experiència!

El divendres 1 d’abril a les 19h tenen prevista la seva arribada a l’escola. Les famí-lies amfitriones han preparat una recepció per rebre’ls amb els braços oberts. Us hi esperem a tots!

Com sempre, la seva visita ens omple de joia i al llarg de la setmana tindrem la sort de poder compar-tir amb ells mil i una experiències que a tots, segur, ens enriquiran un xic més. Visites cultu-rals, classes conjuntes, intercanvi de coneixe-ments, converses... moments únics que serviran perquè al final d’aquesta estada constatem que hem engrossit la nostra llista d’amistats i que en el moment de la partida, una part del nostre cor viatjarà també amb ells cap a Mèxic.

Esperem gaudeixin de la nostra hospitalitat!

BIENVENIDOS QUERIDOS AMIGOS!!!

La arribada a terres catalanes va estar amb total normalitat.
Dins de la Setmana de Mèxic d’aquesta escola hi ha previst de portar aquest nens a visitar Montserrat, Besalou, Empuries, Cosmocaixa, Caves, etc….

No hay comentarios: