10/6/09

La premsa diu que....

al setembre s'obrirà una a Argentina
La Generalitat crea la seva sisena delegació a l'exterior a Mèxic
.
-- La Generalitat va aprovar avui la creació de la seva sisena delegació a l'estranger, que se situarà a Mèxic DF, amb la finalitat de potenciar les relacions "bilaterals" entre l'administració catalana i les autoritats de l'Amèrica Central i el Carib.
.
La portaveu del Govern, Aurora Masip, va confirmar avui que l'objectiu de la delegació és "fomentar inversions i intercanvis comercials" entre Catalunya i aquesta regió del planeta.
.
Mentre, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va indicar que encara no hi ha dotació pressupostària per a la nova oficina, per tant no se sap el que va a costar a les arques públiques. Tampoc s'ha decidit qui es farà càrrec de la direcció de l'oficina.
.
Aquesta delegació se suma a les cinc que ja estan operatives. Quatre d'elles - París (França), Nova York (Estats Units), Berlín (Alemanya), Londres (Regne Unit) - s'han posat en marxa aquesta legislatura, i s'afegeixen a la que ja estava oberta a Brussel les (Bèlgica ).
.
Excepte l'oficina de Brussel·les, la resta depenen directament de la Conselleria de Vicepresidència, en mans de Josep Lluís Carod-Rovira (ERC), i el setembre se sumarà una altra delegació més a l'Argentina, que donarà servei a Amèrica del Sud.

No hay comentarios: