26/10/09

Dilluns 26 d’octubre de 2009

El viatge de retorn a Casa
Després de quatre actuacions magnífiques la gent de Xalapa retorna al seu niu.



Aquests dilluns 26 l’expedició de la Coral de l’Escola d’Iniciació Musical Juventino Rosas de la nostra ciutat de Xalapa, capitanejada per la seva directora Elisabeth Guzmán i el mestre Fèlix Rivera, ha sortit de viatge de retorn a casa, amb el vol Aeromexico que s’enlairava de la Terminal T1 de Barcelona direcció Mèxic.

Els darrers moment que el conjunt vivia en terra catalana han estat sens dubtes d’alegria i també de satisfacció per un treball tant ben fer com a participants del III Festival Internacional de Cors “Corearte 2009” de Barcelona. Marxaven sí, quelcom cansats però també contents. I sota el braç la invitació per participar l’any vivent també.

Publiquen algunes fotografies dels darrers moments, aprofitant l’avinentesa per felicitar aquest Cor, la seva directora, el mestre de Piano, així com tot el Cor, familiars i amics. Han estat una Gran Família, i un orgull per a tots.

Empacant les maletes a l’Aeroport.
.
.
El Cor Juventino Rosas a l’Aeroport de El Prat de Barcelona abans d’embarcar, junt amb tres dels organitzadors de Festival Corearte 2009.
.
.
El Cor de Xalapa i algun dels familiars que l’acompanyaven.
.
.
L’Aeroport de El Prat (Barcelona). La mainada davant la oficina de Aeromexico.



No hay comentarios: