15/8/13

Mèxic: Actualitat catalana

Puebla, Mèxic 
S’afegeix a la Via catalana 
cap a la Llibertat amb 
una Cadena humana per la Independència



Aquest proper 31 d'agost, s’organitza una Cadena Humana per la Independència a la ciutat de Puebla.
Con recorden els organitzadors, tothom ja sap que aquest 11 de Setembre, l’Assemblea Nacional Catalana [ANC] està preparant la cadena humana per la independència: La Via Catalana. Aquesta serà l’activitat més ambiciosa de l’ANC després de la manifestació multitudinària del passat 11 de Setembre de 2012. Aquest cop, milers de ciutadans uniran les seves mans resseguint el pais, units, enllaçats de Nord a Sud, per tal de convertir en realitat l’anhel majoritari dels catalans: esdevenir un nou Estat d’Europa.



Però això no és tot! Volem extendre aquesta cadena més enllà de les fronteres del nostre país i arribar a tots els amics de Catalunya i defensors del dret a l’autodeterminació dels pobles. Entre l’1 d’agost i l’11 de setembre, les Assemblees Exteriors de l’ANC estan organitzant la Via Catalana Internacional, rèpliques a petita escala de la cadena humana de Catalunya en les principals ciutats del món. Així que si vius fóra o ets de vacances en aquestes dates, podries unir-te a nosaltres des d’allà on et trobis!

Les imatges dels esdeveniments que es fagin fins el 3 de setembre s’editaran en un vídeo que l’ANC difondrà arreu per tal de promocionar la Via Catalana, motivar a la gent a participar-hi i internacionalitzar el procès cap a l’estat propi, buscant el suport i complicitats de la resta de països del món. Si tens ganes de formar part de la història i donar-nos un cop de mà per fer conèixer Catalunya arreu, emplena el formulari d’inscripció.


Fan via al món!

No hay comentarios: